Utbildning

Välkommen till valskolan med Linn Wegemo

Under årets valrörelse kommer våra medlemmar och aktivister att vara vår viktigaste tillgång. Därför får vi besök av Linn Wegemo från partistyrelsen som kommer att utbilda oss i partiets viktigare valfrågor. Detta tillfälle passar precis lika bra för dig som varit aktiv länge som för dig som aldrig satt din fot på ett partievenemang.

Vi kommer under dagen att lära oss vad vi tycker, varför vi tycker just så och hur vi argumenterar när vi möter väljare. Allt för att vi ska våga dela flygblad, skriva på sociala medier och prata med våra vänner och bekanta – allt för att vi ska kunna vara en del av valrörelsen.

Varmt välkommen!

Plats: Tingshuset, Mellerud (Bredvid E45)
Tid:  22 april  10.00-16.00
Mat: Vi bjuder på lunch
Anmälan: Behövs inte

Kopiera länk