Mellerud

Elin Segerlind och Kerstin Joelsson-Wallsby toppar våra listor i valet

Under söndagens valkonferens med ombud från hela distriktet röstades Elin Segerlind fram till Fyrbodalsdistriktets toppkandidat till riksdagen och Kerstin Joelsson-Wallsby till förstanamn till regionen.

Elin Segerlind är 32 år och kommer från Mellerud. Med en bakgrund som journalist och lärare vill hon driva frågor om landsbygd, välfärd och miljö. En enhällig valkonferens valde henne till vårt förstanamn på riksdagslistan.

Kerstin Joelsson-Wallsby är 60 år, boendes i Uddevalla och en bakgrund i Munkedal. Kerstin har lång erfarenhet av vården, både som politiker och undersköterska. Hon är engagerad i frågor om personalens villkor och distriktet är stolt att ha ett så starkt förstanamn på regionlistan.

Mer om våra kandidater kommer att komma ut under månaderna fram till valdagen. Håll utkik här på hemsidan och på vår facebooksida!

Kopiera länk