Politik

Kerstin och Tobias nya ersättare i partistyrelsen

Idag valde Vänsterpartiets kongress att utse såväl Kerstin Joelsson-Wallsby och Tobias Sandberg till nya ersättare i partistyrelsen. De kommer att sitta minst till och med nästa kongress, dvs i minst två år. Vänsterpartiet Fyrbodal vill gratulera såväl de nya ersättarna till deras nya uppdrag som partistyrelsen till två kompetenta ersättare.

Kerstin Joelsson-Wallsby

Kerstin Joelsson-Wallsby, 59-årig undersköterska från Uddevalla är kommun- och regionpolitiker för Vänsterpartiet. Hon arbetar till vardags på Uddevalla sjukhus och sitter i distriktsstyrelsen för Vänsterpartiet Fyrbodal.

Tobias Sandberg
Trollhättebon och 29-åringen Tobias Sandberg blev också vald till ersättare till partistyrelsen. Sandberg sitter även han i distriktsstyrelsen i Fyrbodaldistriktet och är kommunpolitiker i Trollhättan.

Nominerade av distriktet
Helgens kongress i Karlstad valde in Kerstin och Tobias efter förslag från valberedningen. Innan beslutet togs hade de också hunnit bli blivit nominerade av Fyrbodalsdistriktet och såväl ombuden från hemdistriktet som andra pläderade för dem båda under kongressen.

Rossana Dinamarca slutar i partistyrelsen
Då Rossana Dinamarca från Trollhättan valde att trappa ner på sina uppdrag inom partiet har hon slutat i partistyrelsen efter många år av fantastiskt arbete, men distriktet är glada att genom Kerstin och Tobias fortsatt ha en stark representation i partistyrelsen.

Kopiera länk