Utbildning

Kampanja som Bernie!

Under april 2018 arrangeras en utbildningsturné för Vänsterpartiet med Grayson Lookner som arbetade i Bernie Sanders presidentvalskampanj 2016. Den 25 april landar turnén i Uddevalla.

Grayson arbetade som delstatsorganisatör i fem delstater under Sanders primärvalskampanj. Inför det brittiska valet 2017 utbildade Grayson aktivister för Labour och Momentum. Nu tar vi konceptet till Sverige och breddar samarbetet mellan den europeiska och amerikanska vänstern.

Utbildningen riktar sig till dig som vill delta i Vänsterpartiets valkampanj 2018 och är baserad på den utbildning som genomfördes i Storbritannien 2017.

I utbildningen får du i första hand lära dig hur du på ett effektivt sätt kan möta och övertyga väljare på stan, vid dörrknackning eller i telefon. På ett roligt och inspirerande vis blir du tryggare i rollen som ambassadör för Vänsterpartiets budskap om jämlikhet.

Utbildningen är gratis. Du förväntas ha för avsikt att hjälpa till i Vänsterpartiets kampanjarbete inför valet i september, men inga förkunskaper krävs.

Plats: Bohusläns museum, Uddevalla
Tid: 25 april 18.00-20.00
Ingen anmälan behövs
Observera att hela passet är på engelska

Kopiera länk