Politik

Nominera till listor och uppdrag

I dagarna går information om våra års- och valkonferenser ut till medlemmar och partiföreningar. Eftersom 2018 är ett valår är det viktigt att valberedningen får in många bra nomineringar till olika uppdrag, såväl interna förtroendeuppdrag som listor till parlamentariska församlingar.

Dina nomineringar mailar du in till valberedning.fyrbodal@vansterpartiet.se senast den 20 januari. För frågor om dessa uppdrag hör du av dig till samma mailadress. Kom ihåg att den du nominerar ska vara tillfrågad och ha tackat ja. Följande vill valberedningen ha in nomineringar till:

* Riksdagslistan
* Regionlistan
* Distriktsordförande
* Distriktsstyrelsen
* Revisorer
* Ombud till representantskapet
* Styrelsen ABF Fyrbodal
* Styrelsen Semesterhemmet Nordkroken

Distriktsstyrelsen bereder valet till valberedning och även där behöver man din hjälp. Nominera till valberedningen genom att maila fyrbodal@vansterpartiet.se.

Mer information om DÅK och valkonferens hittar du här på hemsidan under fliken ”DÅK 2018”.

Kopiera länk