Aktuellt

Engagera dig under valåret!

Vi närmar oss det nya året med stormsteg. Det innebär också att vi snart går in i ett valår. Valet 2018 är ett mycket viktigt val. Ett val där vi måste stå upp för en human asylpolitik, en valfärd som vi kan lita på och ett samhälle som tar jämställdhet och solidaritet på allvar.

När vi ser att regeringen med Socialdemokraterna i spetsen tittar högerut och hellre vill samarbeta med de borgerliga partierna ser vi också att vår egen position i politiken blir allt viktigare. Under de senaste fyra åren har vi visat att det är vi som driver politiken och regeringen till vänster. Det vill vi fortsätta göra och för det behöver vi bli starkare.

Gå med i Vänsterpartiet här: http://vansterpartietweb.azurewebsites.net/#/newregister

Redan medlem? Maila fyrbodal@vansterpartiet.se och berätta var du bor så ser vi till att du kan bli ännu mer aktiv i att bygga ett rimligare samhälle.

Kopiera länk